DARNA‘2023: Svečiuose – jausminga atlikėja iš Australijos Skye Magnus

DARNA‘2023: Svečiuose – jausminga atlikėja iš Australijos Skye Magnus

Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės ir kūrybos bei laisvalaikio erdvės „Cvi Parkas“ trečius metus rengiamas festivalis DARNA šiemet džiugins išskirtiniais atlikėjų pasirodymais ir meno kūriniais.

„Muzika man yra būdas išreikšti tai, ko negaliu perteikti vien žodžiais, tačiau gyvena mano širdyje“, – sako atlikėja Skye Magnus. Jau šį ketvirtadienį, lapkričio 16-ąją ji pasirodys festivalyje DARNA, skirtame Tarptautinei tolerancijos dienai.

Australijoje gyvenanti jauna autorė, savo kūryboje paliečianti Dievo, sielos, nelaimių ir meilės temas, klausant jos dainų leidžia atsikratyti vienatvės jausmo, sušildo ir suteikia vidinės ramybės bei meilės jausmą, su kuriuo lengviau pasitikti net tamsiausias gyvenimo akimirkas.

Širdį paliečianti Skye Magnus muzika – festivalyje DARNA, kuriame laukiame didelių ir mažų, šeimų su vaikais ir garbaus amžiaus žmonių, kuriems artimos tolerancijos, žmogiškumo ir darnos idėjos.

VISI FESTIVALIO KONCERTAI NEMOKAMI.

Taip pat jūsų laukia „Cvi Parko“ izraelietiško gatvės maisto vaišės ir edukacija, baras su vynu, alumi, arbata ir gaiviaisiais gėrimais bei rankų darbo desertai!

Data: lapkričio 16 d., ketvirtadienis.

Laikas: 18:30

Vieta: J. Heifetzo salė (Pylimo g. 4., Vilnius, III aukštas).

Renginį remia Kultūros paveldo departamentas prie LR Kultūros ministerijos.

#Atmintis #Memory #AEPJ