Naujienos iš jaunųjų žydų skautų sueigos

Pirmadienį įvyko mūsų šauniųjų žydų skautų susitikimas su tėveliais. Jis buvo ir smagus, ir naudingas. Iškylautoji ne tik spalvingais ir judriais skautiškais žaidimais kūrė ryšį, jaukią atmosferą, bet ir skanavo Audriaus Vainonio keptų burgerių bei pristatė artimiausius vasaros planus.

Michailo Adomo Kofmano nuotr.

Taip pat pakalbėjo apie liepos 8 – 16 d. vyksiančią jubiliejinę, tik kas 5 metus organizuojamą skautų stovyklą „Tarp trijų vandenų“. Tai yra bene didžiausiais skautiškas renginys, nes jau dabar į jį užsiregistravo virš 2 000 skautų iš įvairių pasaulio šalių. Šiame renginyje, kaip visada, galės dalyvauti žydų bendruomenės nariai iš visos Lietuvos ir šiaip susidomėję judėjimu bei norintys patirti kažką naujo. Nepraleiskite progos – tikrai nesigailėsite!

Michailo Adomo Kofmano nuotr.

Taip pat jaunimas artėja prie oficialaus žydų skautų judėjimo atkūrimo – pradės dar artimiau bendradarbiauti su didžiausia Lietuvoje skautišką organizacija – Lietuvos Skautija. Daugiau informacijos – jau netrukus, o jeigu kyla klausimų, drąsiai rašykite skautai@lzb.lt!

Lietuvos žydų skautų vadovai dėkoja sueigoje dalyvavusiems tėveliams, kurie nepagailėjo pirmadienio vakaro ir kartu su vaikais skyrė laiko pabuvimui kartu.

Michailo Adomo Kofmano nuotr.

Speciali padėka skrieja Audriui Vainoniui, kurio kulinarinių šedevrų istorijas galite rasti jo paskyroje.

Michailo Adomo Kofmano nuotr.

Didžiulis dėkui ir skautų vadovams, kurie atvyko, vedė žaidimus. Tarp jų buvo ir Lietuvos Skautijos organizacijos vadovė, vyriausioji skautininkė Gabrielė Kučytė bei Vainius Sarapas, organizacijos Įvairovės ir įtraukties skyriaus koordinatorius.

Iki susitikimo savaitinėse sekmadienio sueigose!

Michailo Adomo Kofmano nuotr.