Vilniaus miesto mero prašymas

LABAI svarbus prašymas.
Mieli vilniečiai, o kartu ir kitų Lietuvos miestų gyventojai. Sutarkime aiškiai – agresorius yra Rusijos režimas, o ne visi rusakalbiai žmones, gyvenantys kitose šalyse, o ypač Lietuvoje. (Atskira tema Rusijos ir Baltarusijos piliečiai, kurie, kokia kalba bekalbėtų, privalo bruzdėti savo šalyse, jei nenori būti karo bendrininkais.) Jau girdžiu jautrių situacijų, kada informacinio karo skeveldros lekia ir į rusų tautinę mažumą Lietuvoje.
Todėl noriu aiškiai pasakyti – STOP. Įsidėmėkite:
Kiekvienas, kuris užgaulios rusakalbius Lietuvoje (nesvarbu, tai lietuvis, baltarusas, rusas ar ukrainietis), – yra niekšas.
Kiekvienas, kuris matydamas šiuos užgauliojimus, jų nesustabdys – bus bailys.
Mieli tėveliai, būtinai pakalbėkite apie tai su savo atžalomis, kad tai nevirstų didesnėmis problemomis mokyklose ar kiemuose.
Atskira padėka rusakalbiams Lietuvos piliečiams. AČIŪ JUMS, kad nepaklydote Rusijos propagandos liūne, kad padedate Rusijoje ir Baltarusijoje gyvenantiems pažįstamiems skleisti informaciją apie tai, kas yra tikrasis agresorius. Suprantu, kad šioje krizėje jums tenka atlaikyti didesnius išbandymus, bet jūsų pastangos kovojant informaciniame kare – milžiniškai reikalingos.
Emocijų pas visus daug, tačiau nepameskime galvų.
Ačiū, vilniečiai.
Komentaruose pridedu šį tekstą ir rusiškai.