Lietuvos sporto klubas “Makabi” tęsia aktyvias  sportinių renginių-varžybų tradicijas

Lietuvos sporto klubas “Makabi” tęsia aktyvias  sportinių renginių-varžybų tradicijas

Nuotraukoje badmintono jaunoji grupė su treneriu G.Plavinu. 

Š.m.spalio 3 dieną vyko ,,Lietuvos Makabiada”. Penkių sporto šakų atstovai rungtyniavo Vilniaus m. “Tauro” sporto komplekse. Kaip visada, daugiausia dalyvių buvo iš Vilniaus Šalomo Aleichemo ORT gimnazijos. Labai džiugina jaunosios kartos aktyvus prisijungimas prie sportinio judėjimo. “Makabi” judėjime auga puiki pamaina.

Makabiados atidarymas.

Trijose sporto šakose, mini futbole, krepšinyje (3×3), tinklinyje varžėsi Šolomo Aleichemo ORT ir jungtinės Vilniaus ir Kauno komandos. Krepšinyje ir tinklinyje vyko graži ir įtempta kova, kuriose nugalėtoją lėmė  kėlinys ir setas. Pergalę pavyko išplėšti Vilniaus ir Kauno jungtinei komandai.

Futbole, aiškia persvara nugalėjo Vilniaus ir Kauno komanda.

Makabiados futbolo rungtynės.

Badmintono varžybų nugalėtoju tapo Danielius Tarachovskis, antrą vietą užėmė Vitalija Movšovič, trečią vietą Igor Movšovič.Badmintono varžybų dalyviai: centre nugalėtojas Daniel Tarachovskij,šalia antros vietos laimėtoja Vitalija Movšovič, šalia treneris Genadijus Plavinas

Badmintono varžybų dalyviai: centre nugalėtojas Daniel Tarachovskij,šalia antros vietos laimėtoja Vitalija Movšovič,šalia treneris Genadijus Plavinas.

Stalo teniso varžybas nugalėjo Viktoras Maginas, antrą vietą Aronas Galpernas, trečią Ričardas Matonis.

Visi dalyviai buvo apdovanoti dalyvio medaliais. Nugalėtojai gavo  nugalėtojų medalius ir ypatingus prizus. Taip pat specialiais prizais buvo apdovanoti komandų vadovai ir treneriai.

 Puiki nuotaika lydėjo visus sportininkus. Pasiruošimas kitų metų Pasaulinei Makabiadai Izraelyje tęsiasi.

Semionas Finkelšteinas