Kviečiame į renginį Šiaulių „Aušros“muziejuje

Kviečiame į renginį Šiaulių „Aušros“muziejuje

2019 m. rugsėjo 8 d. (sekmadienį) Šiaulių „Aušros“ muziejuje bus tradiciškai paminėtos Europos žydų kultūros dienos. 13 val. Frenkelių fabriko teritorijoje vyks orientacinis žaidimas, o 14 val. Ch. Frenkelio viloje – Šiaulių „Aušros“ muziejaus parodos „Frenkelių fabrikas – Šiaulių pramonės ir modernėjimo simbolis“ ir dokumentinių filmų ciklo apie Šiaulių žydus „Dingusio pasaulio pėdsakais. Žydiškieji Šiauliai“ (rež. Jūratė Sobutienė) pristatymas.

Kviečiame dalyvauti renginyje aktyviai ir ne tik išvysti filmą, bet ir susipažinti su Frenkelių fabriku iš arčiau dalyvaujant orientaciniame žaidime.

Žaidime kviečiame dalyvauti 2-4 žmonių komandas. Su savimi reikėtų turėti išmanųjį įrenginį su internetu. Komandos Frenkelių fabriko teritorijoje pagal duotas užuominas keliaus nuo vieno pastato prie kito ir atliks nurodytas užduotis. Laimėtoja taps greičiausiai visas užduotis atlikusi ir daugiausiai taškų surinkusi komanda. Dalyvaujančius žaidime kviečiame rinktis prie įėjimo į Ch. Frenkelio vilą (Vilniaus g. 74).

Orientacinio žaidimo dalyvių komandų registracija vyksta telefonu 8 41 524 392 arba el. paštu istorija@ausrosmuziejus.lt

Jei kiltų bet kokių klausimų, mielai į juos atsakysime.  Iki pasimatymo renginyje!

Daugiau nformacijos: www.ausrosmuziejus.lt

https://www.facebook.com/events/698501067290781/

Augustė Labenskytė

Šiaulių „Aušros“ muziejaus e. p. Istorijos skyriaus vedėja