Kviečiame į savižudybių prevencijos mokymus „safeTALK“

Kviečiame į savižudybių prevencijos mokymus „safeTALK“

safeTALK skelbimas
Vilniaus miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia į savižudybių prevencijos mokymus „safeTALK“, skirtus visiems, norintiems išmokti atpažinti išgyvenančiuosius krizę ir tinkamai reaguoti į savižudišką elgesį.
Mokymai vyks 2019 m. gegužės 23 d., 14–18 val., Lietuvos žydų bendruomenėje, Pylimo g.4, Vilnius. Lektorės – Vaiva Juškevičiūtė ir Giedrė Putelytė. Trukmė – keturios valandos su pertrauka.
Lietuvai adaptavome „safeTALK“ savižudybių prevencijos programą, kurią sukūrė tarptautinė organizacija „LivingWorks Education“, ji nuolat atnaujinama remiantis naujausiais pasauliniais moksliniais tyrimais ir praktiniais įgūdžiais savižudybių prevencijos srityje. Mokymus veda „LivingWorks Education“ paruoštų ir sertifikuotų specialistų komanda. 
Daugiau informacijos apie mokymus rasite čia: http://www.vvsb.lt/mokymai-ir-renginiai/ ir čia: https://www.livingworks.net/programs/safetalk/ (anglų k.).
 
Mokymai yra akredituoti Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos ir finansuojami Vilniaus miesto savivaldybės. Išklausiusiems visą mokymų programą bus išduodamas tarptautinis sertifikatas, todėl būtina išankstinė registracija. Vietų skaičius ribotas.