Lietuvos sporto klubo „Makabi” pranešimas

Lietuvos sporto klubo „Makabi” pranešimas

Lietuvos sporto klubas „Makabi” informuoja apie neseniai įvykusius valdybos narių pakeitimus, kurie buvo oficialiai įregistruoti Registrų centre 2024 m. balandžio 22 d.

Sveikiname Olgą Bliumenzon, kuri tapo naująja Lietuvos sporto klubo „Makabi” prezidente. Ilgametė klubo narė Olga perėmė šias svarbias pareigas po ataskaitinės konferencijos, vykusios šių metų vasario pabaigoje. Konferencijos metu klubo įkūrėjas ir ilgametis prezidentas Semionas Finkelsteinas paskelbė apie savo sprendimą atsistatydinti.

Semiono Finkelšteino įnašas į „Makabi” klubo veiklą yra neįkainojamas. Per 35 vadovavimo metus jis, kartu su entuziastų bei draugų komanda, sėkmingai vystė klubo veiklą, organizavo daugybę sporto ir kultūros renginių, taip pat užtikrino klubo dalyvavimą tarptautinėse Makabiadose įvairiose šalyse. Semiono aistra ir atsidavimas sportui padarė „Makabi” svarbia ir sėkminga organizacija mūsų bendruomenėje.

Taryba vienbalsiai pritarė Olgos kandidatūrai, ir mes esame įsitikinę, kad jos vadovavimas atneš naują energiją bei įkvėpimą klubui.

Dėkojame Semionui už jo nepriekaištingą tarnybą ir atsidavimą, ir sveikiname Olgą su naujomis pareigomis!