Sporto ir džiaugsmo šventė

Sporto ir džiaugsmo šventė

Š. m. rugsėjo 24-osios sekmadienį įvyko jau tradicija tapęs 6-tasis Lietuvos sporto klubo „Makabi“ Fun Run bėgimas. Šiais metais norinčių dalyvauti buvo tiek daug, kad organizatoriams net teko stabdyti registraciją.

Klubo prezidentas Semionas Finkelšteinas ir viceprezidentė Olga Bliumenzon pasveikino visus susirinkusius, linkėdami jiems kuo geresnio pasirodymo trasoje.

Klubo prezidentas Semionas Finkelšteinas ir viceprezidentė Olga Bliumenzon sveikino laimėtojus su puikiai rezultatais / LSK “Makabi” nuotr.

Virš 120 sportininkų varžėsi 1,5 ir 3,0 km. distancijose, trijose amžiaus grupėse. Visi bėgimo dalyviai buvo apdovanoti LSK „Makabi“ marškinėliais, dalyvio medaliais, prizininkai antros ir trečios vietos medaliais, o nugalėtojai pirmos vietos medaliais ir dovanomis.

Fun Run bėgimas tampa vis populiarenis tarp Vilniaus Šolomo Aleichemo ORT gimnazijos moksleivių bei jų šeimos narių. Pastarųjų bėgime buvo net 58-ios

Dalyvius palaikyti ir padrąsinti atvyko ir gimnazijos fizinio lavinimo mokytoja Vilija Taralienė bei mokyklos direktorė Ruth Reches.

Renginio akimirka / LSK “Makabi” nuotr.

Didžiuojamės, kad Fun Run bėgime dalyvavo „Makabi“ sportininkas, profesionalus penkiakovininkas, Pasaulinių „Makabi“ žaidynių dalyvis Danielius Jevensaperis, kuris 3 km bėgime užėmė I vietą.  Jo sesė  Gabrielė užėmė II vietą, o mama Virginija Deveikytė užėmė III vietą toje pačioje distancijoje.

Puikiai pasirodė „Makabi“ prezidento Semiono Finkelšteino šeima, visada palaikanti „Makabi“ judėjimą. Bėgime dalyvavo visa 5 asmenų, vyresniosios dukters Simonos ir jos vyro Gabrieliaus šeima, nudžiuginusi savo rezultatais: Simona, trijų dukrelių mama, užėmė II vietą, o jos vyras Gabrielius Šegždavičius I vietą 1,5 km distancijoje. Bėgime taip pat dalyvavo visos trys Simonos dukros Salomėja, Dorotėja ir Matėja.

Džiaugiamės, kad kiekvienais metais tarp veteranų bėgikų matome tokius sportininkus kaip Genadijus.

Varžybas puikiai organizavo vyr. teisėjas Evaldas Martinka ir aktyvūs bei atsakingi LSK „Makabi“ Tarybos nariai Levas Rivkinas bei Danielis Gunevičius.

Iki susitikimo Fun Run kitais metais! O visus „Makabi“ narius, nenorinčius laukti tiek ilgai, kviečiame dalyvauti kituose klubo renginiuose, kurių artimiausias jau šį spalį!

Daugiau smagių renginio akimirkų – nuotraukų galerijoje.