Padėka iš Lietuvos Respublikos Ambasados Londone

Padėka iš Lietuvos Respublikos Ambasados Londone

Džiaugiamės galėdami pasidalinti nuostabiomis akimirkomis iš mūsų 11-ųjų „Litvakų dienų“.
Lietuvos ambasada JK ir ambasadorius Eitvydas Bajarūnas nuoširdžiai dėkoja mūsų diskusijos dalyviams: dr. Daivai Price, dr. Vaidui Petruliui, Shira Levy Benyemini bei moderatorei Paulinai Pukytei. Jų tyrimai ir įžvalgos apie Kauno žydų gyvenimo istorijas, miesto architektūrą ir palikimą šiame modernistiniame mieste paskatino jį pamatyti naujoje šviesoje. Pamatėme jo unikalumą vietiniu bei tarptautiniu mastu, ypač lyginant su Tel Avivu.
Dėkojame „Apartment House“ ir jų užburiančiam muzikiniam pasirodymui.
Dar vienas didelis ačiū Žydų bendruomenės centrui JW3, jo meno ir kultūros vadovei Mekella Broomberg ir programos direktoriui William Galinsky už šių metų renginio ir neįtikėtinos atmosferos sukūrimą vakarykščio renginio metu.
Džiaugiamės, Lietuvos žydų bendruomenės vadovės Faina Kukliansky pasveikinimu. Ji yra ištikima „Litvakų dienų“ rėmėja ir jos dalyvavimas šį kasmetinį susibūrimą daro dar ypatingesnį.
Dėkojame mūsų kultūros atašė Londone, Ūlai Tornau bei mūsų partneriams – Žydų muzikos institutui, Lietuvos kultūros institutui ir „Kaunas 2022“.
Svarbiausia, dėkojame visiems, kurie prisijungė prie mūsų virtualiai ir asmeniškai bei buvo šio ypatingo vakaro dalimi. Nors 11-osios „Litvakų dienos“ Londone 2022 baigėsi, jau nekantriai laukiame kitų metų renginio, skirto Vilniui ir jo 700-mečiui.