Limmud Baltics Estijos miškuose

Kas buvo bent kartą Limmude, žino, kokia nepakartojama atmosfera tvyro seminare: įdomios paskaitos, puiki vakaro programa, bendravimas su draugais, diskusijos, juokas… Kviečiame visa tai dar kartą patirti Limmud Baltics rugpjūčio 19-21 Estijoje!

Mes žiūrime į pasaulį per pastarųjų metų įvykių prizmę. Kaip karas Ukrainoje veikia Artimųjų Rytų konfliktą, Izraelio, Europos Sąjungos ir JAV politiką, energijos kainas. Kaip pandemijos metai pakeitė mūsų gyvenimo būdą ir požiūrį į save ir savo sveikatą.
Limmud lektoriai šias ir kitas aktualias temas apžvelgs iš skirtingų pusių.
Kalbėsime apie konfliktą Artimuosiuose Rytuose, sužinosime, kaip nusipirkti butą Izraelyje, o dar vaikščiosime Haifos gatvėmis.
Išsiaiškinsime, ar egzistuoja žydų DNR, ir išmoksime sukurti šeimos medį. Kalbėsime apie investicijas į savo sveikatą ir šiuolaikinę mediciną. Apie pagalbą tiems, kuriems sunku ir kaip per pastaruosius metus pasikeitė savanorystė.
Laukiame netikėtų pažinčių ir bendravimo su senais draugais. Filmai, muzika, šabas ir net kai kurios sporto šakos – ko dar reikia ryškiausiam Limmudui vasaros pabaigoje?

Tai ir daug daugiau mūsų laukia vaizdingoje vietoje ant ežero kranto pietų Estijoje
Prisijunk dabar!
Daugiau informacijos mūsų FB
https://www.facebook.com/limmudbaltics.eu
Laukiam susitikimo!