Sveikiname gerbiamą pirmininkę Fainą Kukliansky

Sveikiname gerbiamą pirmininkę Fainą Kukliansky

Įteikti tradiciniai Tautinių mažumų departamento apdovanojimai. T

Tautinių mažumų departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės Aukso Garbės ženklu „Už nuopelnus“ apdovanota Faina Kukliansky, Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės pirmininkė.

Sveikiname!

2021 m. rugsėjo 27 d. Tautinių mažumų departamentas prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės sukvietė į šventę Vilniaus miesto Rotušėje tautinių bendruomenių atstovus, kultūros ir švietimo darbuotojus – visus, brandinančius ir turtinančius Lietuvą daugiakultūriškumu ir pagarba tautinei įvairovei, pasididžiuoti ir pasidžiaugti 2019 ir 2020 metais vykdytomis veiklomis.

Renginio svečius sveikindama Tautinių mažumų departamento prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės direktorė dr. Vida Montvydaitė, pasidžiaugė, galėdama būti kartu su žmonėmis, apdovanotais ypatingu talentu puoselėti savo tradicijas, jas turtinti ir palikti būsimoms kartoms bei dalintis su visuomene. „Jūsų įgyvendinami sumanymai, sėkmingi projektai, išauginti jauni žmonės yra Jūsų dovana Lietuvos valstybei“, – sakė direktorė ir pažymėjo, kad departamento komandos tikslas yra parodyti kultūromis turtingą šiuolaikinę Lietuvą, kurioje gražiai atranda vietą pačios įvairiausios tautinės bendrijos, kalbos, tradicijos.

>>Daugiau infomacijoa apie apdovanojimus