,,Žydų objektyvo” nugalėtojai

,,Žydų objektyvo” nugalėtojai

,,Žydų objektyvo“ 2020 nugalėtojai Eliana Adler, Ran Aškenazi, Viktorija Batura, Ruby Blachowitz, Talia Bruner, Elia Catalucci, Eliana Dente, Hadas Elbaz, Miriam Feldsherov, Samar Gioni, Reyna Haleve, Sami Perezas, Estera Reches, Yirmiyah Rozen, Shachar Shaked, Shaned, Daniellelle, Danielle. , „Tiara Sol Balli“, Lior Tordjman, Ilan Wagner Ezquenazi

Apie „Žydų objektyvą“

Kasmetinė ,,Žydų objektyvo“ programos apdovanojimų ceremonija buvo numatyta „Via ZOOM“ kovo 22 d., sekmadienį, turėjome surengti metinę „Žydų objektyvo“ programos apdovanojimų ceremoniją – renginį, kuriame švenčiama plati programos veikla su dalyviais iš viso pasaulio.

Dėl  koronaviruso krizės turėjome atšaukti renginį, tačiau mūsų „Koret“ tarptautinės mokyklos komanda nepasidavė ir per kelias dienas surengė virtualią ZOOM ceremoniją, kurioje dalyvavo 154 dalyviai iš 21 šalies. ,,Žydų objektyve” paaugliai iš viso pasaulio nusifotografuoja, nuotraukoje turi matytis jų ryšys su žydų tauta, o vertinimo komitetas kiekvienais metais išrenka 20 laimėtojų atvaizdų. Šį kartą ceremonija buvo ypač jaudinanti, nes dalyviai iš įvairių šalių pasidalino savo jausmais šiomis nepakartojamomis dienomis, kurias mes visi išgyvename. Irmiya Rozen iš Izraelio, kurios nuotrauka „Užuojauta“ buvo viena iš laimėtojų nuotraukų, visiems dalyviams palinkėjo geros sveikatos ir saugesnių dienų.

Daugiau nuotraukų ir informacijos