Smagus FUN RUN bėgimas 2019

Smagus FUN RUN bėgimas 2019

Šių metų rugsėjo 8 dieną, Lietuvos sporto klubas „Makabi“ organizavo jau tradicija tapusiu, trečiąjį  Fun Run bėgimą. Jame dalyvavo 80 bėgikų, iš kurių net 36 buvo Vilniaus Šolomo Aleichemo ORT mokyklos moksleiviai, suburti fizinio lavinimo mokytojų Vilijos Taralienės ir Manto Mikutavičiaus. Bėgime  dalyvavo ne tik mokiniai, bet ir jų tėveliai. Bėgikai bėgo dvi distancijas 1,5 ir 3 km.

 

Renginys vyko nuostabią rudens dieną su gera nuotaika ir sportiniu azartu. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti nestandartinėmis dovanomis: dovanų kuponais į smagius renginius, gertuvėmis ir saldumynais. Apdovanojimus taip pat gavo jauniausia ir vyriausias varžybų dalyviai. Fun Run bėgimą vedė makabietis Artiomas Perepelica.

Po apdovanojimo ceremonijos  dalyviams buvo įteikti  specialiai užsakyti šventiniai tortai. Vienas iš jų buvo įteiktas Šolomo Aleichemo mokyklos moksleiviams, jų mokytojams ir tėveliams. Kitas – varžybose dalyvavusiems, Lietuvos sporto klubo „Makabi“ sportininkams, vasarą įvykusių Europos „Makabi“ žaidynių nugalėtojams: badmintonininkei Vitalijai Movšovič, plaukikui  Robertui Nikitinui, fechtuotojui Alanui Rinkevič, lauko tenisininkei Valentinai Finkelšteinienei ir jų treneriams Genadijui Plavinui ir Oksanai Sinkevič. Trečiasis tortas buvo paruoštas gausiam savanorių būriui, padėjusiam organizuoti varžybas.

Planuojama, kad nuo 2020 metų Fun Run bėgimas taps tarptautiniu. Jame žada dalyvauti gausus būrys makabiečių iš Europos „Makabi“ konfederacijos šalių.

Lietuvos sporto klubo prezidentas Semionas Finkelšteinas