LSK “Makabi” ataskaitinė konferencija

LSK “Makabi” ataskaitinė konferencija

2019 m. gegužės  19 d. 14 val. Lietuvos žydų bendruomenės salėje vyko Lietuvos  sporto klubo “Makabi” ataskaitinė konferencija, jos dalyvius šiltai pasveikino LŽB Pirmininkė Faina Kukliansky.

Darbotvarkėje išklausyta– valdymo organų ataskaita ir pristatytas 2019 m. veiklos planas . Ataskaitiniame  pranešime   LSK “Makabi” Prezidentas, MWU Vykdomojo komiteto  narys  Semionas  Finkelšteinas priminė, kad LSK „Makabi“ buvo pirmoji žydiška organizacija (1989m. sausio 8d.)   dar prieš Lietuvos Neprilausomybės paskelbimą.  Jis papasakojo apie savo dalyvavimą  Pasaulio  „Makabi“ kongrese ir apie aukštą LSK „Makabi“ įvertinimą nuskambėjusi kongrese. Finkelšteinas apžvelgė 2018m. LSK“Makabi“ veiklą, dėkodamas aktyviausiems makabiečiams ir pabrėžė kad šių metų Europos Makabiadoje Budapešte dalyvaus net 10 aukšto sportinio meistriškumo jaunių, svarbiausia, kad jie visi pretenduoja į medalius.

Atsistatydinus  ilgamečiui (nuo pat LSK „Makabi“ atkūrimo) viceprezidentui Daumantui Levui Todesui, S. Finkelšteinas padėkojo jam už sėkmingą ilgametį darbą LSK „Makabi“.