Apie Lietuvos sporto klubo “Makabi” dvejetų teniso turnyrą.

Apie Lietuvos sporto klubo “Makabi” dvejetų teniso turnyrą.

Š.m. lapkričio 12 dieną įvyko jau tradiciniu tapusiu, Lietuvos sporto klubo “Makabi” dvejetų teniso turnyras.

SEB arenos teniso aikštyne  susirungė pajėgios teniso turnyro poros. Visi mačus lydėjo įnirtingos kovos ir gera draugiška nuotaika. Turnyre apsilankė ir gražų žaidimą stebėjo Izraelio valstybės nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Lietuvoje Amir Maimon. visos poros turėjo galimybę sužaisti su kiekviena pora. Rezultatai išties džiugino, nes net trys poros surinko vienodą taškų skaičių. Galutinius rezultatus nulėmė sėkmingai iškovotų geimų skaičius. Nugalėtojais tapo Anatolijus Faktorovičius su sūnumi Norbertu Faktorovičiumi. Šis šeimyninis duetas nudžiugino savo gražia pergale jau antrąjį kartą. Beja, varžybose sėkmingai dalyvavo ir kitas Anatolijaus Faktorovičiaus sūnus Kęstutis. demonstruojantis puikų smūgį.

“Makabi” klubas didžiuojasi, turėdamas tokias gražias sportines šeimas. Antros vietos nugalėtojais, kuriems pritrūkus vos dviejų geimų iki pirmosios vietos, tapo Danielius Merkinas ir Aleksandra Miller. Pirmosios ir antrosios vietos porų lemiamas mačas žavėjo nuostabia, meistriška kova. Trečiąją vietą iškovojo nė kiek ne silpnesnė pora, pademonstravusi ypatingą kovingumą: Lorenso Baliukonio bei turnyro viešnios, staiga pakeitusios, negalėjusio atvykti makabiečio Vitalijaus Rudšteino, – Laimos Urbšienės.

   Pasibaigus turnyrui, trijų vietų laimėtojai buvo apdovanoti nugalėtojų prizais, o visos poros pasidalino varžybų įspūdžiais, maloniai bendravo ir išsiskirstė jau planuodami  dalyvavimą  sekančiame turnyre.

Varžybų sekretoriato vadovas, varžybų vyr.teisėjas LSK “Makabi” prezidentas

Semionas Finkelšteinas