Lietuvos sporto klubas “Makabi” “FUN RUN” bėgimo nuostatai

VARŽYBŲ  TIKSLAI  IR  UŽDAVINIAI

Populiarinti bėgimo  sportą   Lietuvos  žydų  bendruomenės (LŽB) ir  LSK „Makabi“  narių   tarpe.Makabi “FUN RUN” bėgimas jau kelis metus organizuojamas ne tik Europoje, bet  ir visame  pasaulyje. Pastaraisiais metais bėgimas įvyko Los Andžele, Londone, Paryžiuje, Romoje ir t.t. Šis  bėgimas pirmą kartą  yra organizuojamas Lietuvoje. Makabi „Fun Run“ bėgimas yra vadinamas labdaros bėgimu, kadangi sumokėtas dalyvio mokęstis yra skiriamas Makabi  veiklos vystymui. Tačiau, tai nėra pagrindinė bėgimo esmė, nes  FUN RUN renginyje valstybės  žydai  susiburia kartu, klausosi žydiškos muzikos, sportuoja  ir bendrauja. Tai yra ypač svarbu, vienijant  nedidelę  Lietuvos žydų bendruomenę.

Atrinkti geriausius  bėgikus  dalyvavimui Makabiadose.

VARŽYBŲ  VIETA  IR  LAIKAS

Varžybos  vykdomos  2017 m. spalio  15 d. 10-14 val.Vingio  parke Vilniuje,  šalia  estrados.

VARŽYBŲ  DALYVIAI

Varžybose gali  dalyvauti    Lietuvos  žydų  bendruomenės  ir  palaikantys  „Makabi“ judėjimą    bėgikai, kurie  po  paraiškų pristatymo  bus suskirstyti  pagal  amžiaus  grupes: jaunučiai, jauniai, suaugusieji  ir veteranai. Kiekvienas  dalyvis  gali  dalyvauti  vienoje  distancijoje: 1,5km ar 3km.

*Iš  kiekvieno  bėgiko  imamas dalyvio mokęstis – 3 EUR. Pinigai bus skirti  „Makabi“  veiklos  vystymui.

Paraiškos  pateikiamos, nurodant  dalyvio  vardą, pavardę, gimimo metus, e-mail  ir telefono numerį,  liovixasas@gmail.com  iki 2017 m. spalio 9 d. 22 val. arba googleform registracija internetu su išankstiniu  mokejimu. Rekvizitus  pinigų siuntimui dalyvis  gaus pateikęs  paraišką.

Varžybų  koordinatorius  Artiomas  Perepelica: 8  672 51702, artiom.perp@gmail.com.

VARŽYBŲ  PROGRAMA  IR  APDOVANOJIMAS

  1. Varžybų atidarymas        10 00
  2. 1,5km bėgimas                10.30
  3. 3 km bėgimas                  11.15
  4. Dalyvių apdovanojimas  12 00

Visi  varžybų  dalyviai  apdovanojami  atminimo  medaliais ir marškinėliais. Amžiaus grupių nugalėtojai apdovanojami specialiais prizais.

LSK “Makabi” prezidentas

Semionas  Finkelšteinas