VILNIAUS RENGINIAI ŠEIMOMS: SPALIS

VILNIAUS RENGINIAI ŠEIMOMS: SPALIS

Bernardinai.lt

Spalio 7–16 d. Vilniaus kino teatruose vyks tarptautinis vaikų ir jaunimo filmų festivalis, kuris žiūrovus kvies susipažinti su naujausiais įvairių jaunimo kino festivalių favoritais bei kelti svarbius gyvenimo klausimus, ieškoti universalių ir asmeninių reikšmių. „Į savo pasaulio kraštą!“ – ragina leistis šiųmečio festivalio programa, kurioje – 12 įvairiais kino apdovanojimais ir nominacijomis įvertintų filmų.

Daugiau informacijos ir išsamią programą rasite ČIA.

Spalio 8 d. (šeštadienį) 11 val. nuo Mindaug paminklo vyks ekskursija „Vilnius su vaikais“. Tai specialus pasivaikščiojimas, skirtas vaikams ir jų tėveliams. Jo metu dar kartą išgirsite Geležinio Vilko legendą, sužinosite, kur prasidėjo Vilniaus miesto ištakos, kas plyti po mūsų kojomis Katedros aikštėje, kiek verta buvo Žygimanto Augusto biblioteka, kaip išmokyti mešką vaikščioti ant dviejų kojų ir kitų smagių istorijų. „Stebuklinga plytelė“ padės išsipildyti Jūsų norui, o nuo Gedimino pilies kalno skaičiuosime miesto bažnyčių bokštus.

Reguliarios ekskursijos organizuojamos nuo 2 suaugusių asmenų. Būtina išankstinė registracija mažiausiai 3 val prieš ekskursiją el. paštu info@promodaytours.com.

skaityti plačiau