Apie rugsėjo mėnesio LŽB jaunimo programas

Apie rugsėjo mėnesio LŽB jaunimo programas

Klubas “Ilan” kartu su jaunaisiais būrių vadovais atidarė klubo sezoną. Po vasaros stovyklų vaikai kupini emocijų, taip pat ir jų vadovai (madrichai) kupini entuziazmo ir įdomių idėjų.

2016.09.18 dieną vyko ILAN klubo sezono atidarymas, į jį susirinko labai gausus būrys vaikų (sulaukėme apie 30 mažųjų draugų). Pirmas užsiėmimas buvo skirtas susipažinimui su madrichais bei naujais ILAN klubo nariais. Užsiėmimo metu vaikai dalyvavo viktorinoje, kurios pagrindinis akcentas buvo vaikų pomėgiai (animaciniai filmai, muzika, žaidimai ir pan.). Žaidimo metu vaikai turėjo galimybę parodyti save bei parungtyniauti komandomis. Po viktorinos, kaip ir kiekvieną sekmadienį, palydėjom Šabatą su Havdalos ceremonija, po kurios vaikų laukė simboliška vakarienė ir daug skanumynų.

Klubas “KNAFAIM”, su kuriuo dirba nauja koordinatorė Aleksandra Kurpatova pradėjo sezoną su nemažu būriu paauglių. 2016.09.16 dieną įvyko klubo atidarymas, kartu su LŽB jaunimu puikiai praleidome laiką šiltoje atmosferoje, prisiminėme greitai prabėgusią vasarą, aptarėme kas galėtų būti įdomu klubo nariams, ką galėtume pakeisti, kokias naujas idėjas įgyvendinti. Jaunimas – aktyvus, todėl žaidėme edukacinius žaidimus, lavindami ne tik protą, bet ir mokėmės dirbti komandoje. Po renginio vaišinomės skanėstais ir pasveikinome Šabatą

  • knafaim1
  • knafaim2
  • knafaim3