Žydai paskanavo lietuviško sūrio ir jau riša verslo tinklus

lr

Lietuviams ambicijų, atrodo, netrūksta. Kurdami inovacijas, jie lygiuojasi į Izraelį. Galima juk ir pasigirti tuo, kad esame konkurencingi pasaulyje pagal patrauklumą investuotojams, įstengiame pasiūlyti aukštos kvalifikacijos specialistų ir puikią infrastruktūrą verslui.

Pasak Lietuvos verslo konfederacijos prezidento Valdo Sutkaus, atidariusio jau septintąjį Pasaulio lietuvių ekonomikos forumą (PLEF), pats laikas abiejų šalių – Lietuvos ir Izraelio atstovams ryžtis naujiems, bendriems verslo bei mokslo projektams.

„Visi kartu – verslo ir valdžios desantas – Izraelyje padedame šios šalies verslininkams ir mokslininkams atrasti Lietuvą – modernių ir unikalių idėjų, galimybių ir sumanių žmonių šalį.

Mūsų šalies konkurencingumas nuolat didėja, o ekonomika – viena sparčiausiai augančių visoje ES. Todėl nėra tinkamesnio laiko, nei dabar, pasinaudoti Lietuvos ir Izraelio santykių teikiamais pranašumais ir rasti unikalių būdų bendradarbiauti verslo, mokslo, švietimo, informacinių technologijų ir inovacijų srityse“, – sakė konferencijoje viešinti prezidentė Dalia Grybauskaitė.

skaityti plačiau