Bičiuliai iš Tolerantiško Jaunimo Asociacijos, žada įdomią vasaros pabaigą!

Bičiuliai iš Tolerantiško Jaunimo Asociacijos, žada įdomią vasaros pabaigą!

Rugpjūčio 22 d. startuosianti TJA lyčių studijų mokykla LYSA siūlo atvirų paskaitų ir kultūrinių renginių programą visiems!

Rugpjūčio 22 d., 19 val. bare “Artistai” kviesime į susitikimą su “Sangailės vasara” režisiere Alante Kavaite; (Facebook renginys)

Rugpjūčio 24 d. įžanginė konferencija LR Seime “Lyčių studijos ir sąveikinis požiūris marginalizuotų visuomenės grupių advokacijoje”, būtina registracija! (Registracija) (Facebook renginys)

Rugpjūčio 25 d.,11 val., Lietuvos žydų bendruomenė, Pylimo g. 4 LYSA vieša paskaita”Tarptautinis queer ir feministinis bendradarbiavimas: ar įmanomas globalus solidarumas?”; (Facebook renginys)

Rugpjūčio 26 d., 11 val. Lietuvos žydų bendruomenė, Pylimo g. 4, LYSA vieša paskaita: Socialinių judėjimų„NVO’izacija“ neoliberalioje Europos Sąjungoje ir galimos išeitys; (Facebook renginys)

Rugpjūčio 26 d., 17.10 val., kino teatras “Skalvija”, diskusija rengiama bendradarbiaujant su LGBT festivaliu “Kreivės”, “Kada Lietuvoje turėsime reprodukcinių ir seksualinių teisių judėjimą”?; (Facebook renginys)

Rugpjūčio 27 d. 9 val., Lietuvos žydų bendruomenė, Pylimo g. 4, LYSA vieša paskaita: Trans * aktyvizmas, judėjimai ir teorijos: kodėl ir kaip trans* klausimai yra susiję su visais”; (Facebook renginys)

Pilna vasaros mokykla LYSA programa jau greitai, žymėkitės renginius kalendoriuje!