Skubiai reikia jūsų balso, palaikančio Izraelį

Skubiai reikia jūsų balso, palaikančio Izraelį

Atsižvelgdami į pastaruoju metu vykstančius šmeižikiškus išpuolius prieš Izraelio valstybės teisėtumą, mes, žemiau pasirašiusios organizacijos, ketiname surengti  protesto mitingą, kuriuo paremsime Izraelį. Visus, kurie gerbia žmogaus teises ir demokratiją, mes kviečiame prisijungti prie mūsų birželio 29d. nuo 12:00 iki 15:00val.  Ženevoje Place des Nations.
Mes įsitikinę, kad  Izraelis yra demokratijos tvirtovė regione, kuriame  šiai pagrindinei vertybei grasinama iš visų pusių. Šiandien radikalių režimų viešpatavimas regione grasina sužlugdyti visų ten gyvenančių žmonių viltį gyventi geriau, toliau kurti klestinčią ekonomiką ir palaikyti stabilų demokratinį valdymą.
Šiuo kritiniu metu Izraelio valstybės teisėtam egzistavimui kyla grėsmė: ginčyjama jo teisė ginti savo piliečius nuo agresijos, metami prasimanyti kaltinimai ir falsifikuoti liudyjimai, siekiant nukreipti dėmesį nuo tikrųjų užpuolikų, piktavališkai žaidžiančių su nekaltų civilių gyventojų likimais.

Tai aktualu visiems! Turime skubiai susiburti, demonstruodami pasauliui, kad mes ne teroristų parankiniai, kurie ciniškai piktnaudžiauja JT organizacijos platforma, sukeldami politinį karą prieš Izraelį ir manipuliuodami visuomenės nuomone. Jūsų dalyvavimas yra reikalingas. Prisijunkite prie mūsų, kad jūsų balsas būtų išgirstas.

Nuoroda Facebook