ES Erasmus+ naujienos, konferencija Izraelyje

Džiaugiamės galėdami Jums pranešti, kad Švietimo mainų paramos fondas Lietuvoje, administruojantis ES Erasmus+ ir kitas tarptautines programas švietimo srityje, kartu su Nacionaliniu Erasmus+ ofisu Izraelyje, organizuoja tarptautinę konferenciją, skirtą aukštųjų mokyklų iš Izraelio ir Lietuvos bendradarbiavimui skatinti.

Konferencija vyks 2015 m. gegužės 5 dieną Bar Ilan universitete, Ramat Gan, Izraelyje.
Į renginį atvyks atstovai iš 12 Lietuvos universitetų ir kolegijų: Vilniaus universiteto, Vilniaus Gedimino technikos universiteto, Kauno technologijos universiteto, Kauno kolegijos, Vilniaus dailės akademijos, Lietuvos sporto universiteto, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto, Mykolo Romerio universiteto, Vytauto Didžiojo universiteto, Vilniaus verslo kolegijos, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos, Vilniaus kolegijos. Iš Izraelio pusės dalyvaus atstovai iš Mofet institute, Weizmann Institute of Science, Holon Institute of Technology, Al – Qasemi College of Education, Gordon Academic College of Education, Oranim Academic College of Education, Bar-Ilan Universrity, Ben-Gurion University of the Negev ir kitų aukštųjų mokyklų.
Konferencijos metu dalyviai turės galimybę pasidalinti aktualia informacija ir patirtimi apie studentų ir dėstytojų mainus, jungtinių studijų programų rengimą, bendradarbiavimo projektus, susipažinti su potencialiomis institucijomis-partnerėmis, sužinoti daugiau informacijos apie Europos Sąjungos Erasmus+ programą. Taip pat, visi dalyviai bus kviečiami aktyviai dalyvauti darbo grupėse aptariant naujas projektines idėjas ir pasiūlymus.