Pesach Kaune

Balandžio mėnesio 11 d. kavinėje-muzikiniame klube “Punto Jazz” Kauno Žydų Bendruomenės nariai šventė žydų tautos išėjimą iš Egipto vergovės ir iš vergovės – Pesach šventę.

Susirinko gausus būrys Kauno Žydų Bendruomenės narių su šeimomis.Puiki šventinė nuotaika vyravo visą popietę.Šventinę atmosferą padėjo sukurti ir palaikyti muzikuojanti jaunimo grupė Rakija el Ciganeska Orkestar.Muzikos grupė, kuri vienija grupelę puikių muzikantų susidomėjusių Balkanų, čigonų, žydų muzikos kultūra.Muzikantai su nuotaikingu ir prisotintu tautinio kolorito repertuaru neleido nuobodžiauti viso renginio metu…Ievos Černevičiūtės parengta nuotaikinga viktoriną šventės tematika dar labiau įkaitino ir taip jau puikią visų susirinkūsiųjų nuotaiką.

11 d. kavinėje-muzikiniame klube “Punto Jazz” Kauno Žydų Bendruomenės nariai šventė žydų tautos išėjimą iš Egipto vergovės ir iš vergovės – Pesach šventę.Susirinko gausus būrys Kauno Žydų Bendruomenės narių su šeimomis.Puiki šventinė nuotaika vyravo visą popietę.Šventinę atmosferą padėjo sukurti ir palaikyti muzikuojanti jaunimo grupė Rakija el Ciganeska Orkestar.Muzikos grupė, kuri vienija grupelę puikių muzikantų susidomėjusių Balkanų, čigonų, žydų muzikos kultūra.Muzikantai su nuotaikingu ir prisotintu tautinio kolorito repertuaru neleido nuobodžiauti viso renginio metu…Ievos Černevičiūtės parengta nuotaikinga viktoriną šventės tematika dar labiau įkaitino ir taip jau puikią visų susirinkūsiųjų nuotaiką.