Spaudos konferencijoje pristatytas projektas „Pakruojo žydų sinagogos pastato tvarkyba ir pritaikymas kultūros ir viešosioms reikmėms“

2014 m. liepos 31 d. 10 val. savivaldybės mažojoje salėje projekto „Pakruojo žydų sinagogos pastato tvarkyba ir pritaikymas kultūros ir viešosioms reikmėms“ įgyvendinimo darbo grupė surengė spaudos konferenciją, skirtą projekto idėjoms, tikslams ir būsimoms veikloms pristatyti. 

Spaudos konferencijoje dalyvavo projekto įgyvendinimo darbo grupės nariai: projekto vadovė Birutė Vanagienė, Kultūros, paveldosaugos ir viešųjų ryšių skyriaus vedėja; projekto koordinatorius Mindaugas Veliulis, Kultūros, paveldosaugos ir viešųjų ryšių skyriaus kultūros paveldo vyr. specialistas; projekto vadovo pavaduotojas Gintaras Makauskas, Strateginės plėtros ir statybos skyriaus  vedėjas; viešųjų pirkimų organizatorius Laimis Svidras, Strateginės plėtros ir statybos skyriaus Statybos ir viešųjų pirkimų poskyrio vedėjas. Projektu taip pat  domėjosi Pakruojo rajono savivaldybės J. Paukštelio viešosios bibliotekos direktorė Romualda Kulšytė ir vyriausioji metodininkė Regyna Rakauskė. 

Skaitykite pakruojis.lt