Julijos Lipšic išleistuvės

Julijos Lipšic išleistuvės

 

Trečiadienį, liepos 4d.  LŽB Programų direktorė Julija Lipšic pakvietė bendradarbius vyno taurei, pranešdama apie išėjimą iš darbo LŽB. Ta proga ji išplatino gražų atsisveikinimo laišką, kuriame rašoma, kad dirbdama 14 metų žydų bendruomenėje ji sukaupė daug patirties, gavo gerą gyvenimo pamoką ir išminties.

                 

Čia citata iš Julijos laiško, kuriame daug šiltų žodžių:

„Bendruomenė be jokios abejonės užima labai didelę dalį mano širdy. Tai yra vieta, kur iš tiesų gera augti drauge. Čia yra tiek galimybių, kad tereikia norėti, domėtis, išdrįsti ir imti. Žinoma, reikia prisiminti, kad duoti reikia taip pat ,tačiau ateina diena, kuomet turi pabandyti atrasti kažką naujo. Ta akimirka atėjo ir man. Ačiū visiems, nes jūs esate tie, su kuriais man buvo didžiulė vertybė dirbti, Jūs esate tie, kurių pavyzdžiai įkvėpė, talentas žavėjo, profesionalumas skatino siekti daugiau!

Esu neabejinga ir bejėgė prieš žmonių, išmintį, talentą, nuoširdumą ir profesionalumą. Mūsų organizacija yra išskirtinė ir dovanojo man, o aš jai – nuostabų ir neįkainojamą laiką, draugus ir bičiulius! Sėkmės burtai yra pagarboje viskam, ką darai, o pagrindinė sėkmės formulė – darni ir vieninga komanda!“

Mes Julijai linkim būti laimingai, kad niekad netrūktų saulės spindulių, kad kelias, kuriuo ji eis būtų be vingių. Linkim meilės begalinės ir didelės sėkmės! Ačiū už darbo indėlį  Lietuvos žydų bendruomenėje.