„Abi Men Zet Zich“ klubas švenčia Pergalės dieną

„Abi Men Zet Zich“ klubas švenčia Pergalės dieną

2017 m. gegužės 8 d. Lietuvos žydų(litvakų) bendruomenė pakvietė į Socialinių programų departamento klubo „Abi Men Zet Zich“ Pergalės šventę, kuri įvyko Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenės buveinėje. Šventės metu buvo pagerbti Antrojo pasaulinio karo didvyriai -veteranai, bendruomenės nariai.

Pergalės dienos šventės proga bendruomenės sale ir foje buvo sausakimšos,susirinko apie 140 žmoniu. Laikas bėga, veteranai iškeliauja anapilin, šiandien Vilniuje gyvena 14 Antrojo pasaulinio karo veteranų – žydų.

Socialinių programų departamento koordinatorė Žana Skudovičienė dėkoja visiems dalyviams, savanoriams, kolegoms padėjusiems surengti šventę. Nuoširdžiai “Ačiū” tariame dainininkams Michailuj Filipovui ( Jablonskiui), Vadimui Volkovui, Ritai Alterman. “Beigelių krautuvėlei” ir restoranui “Natali” dėkojam už skanias vaišes, taip pat Arikui Krupui, kuris jau daug metų dovanoja veteranams ypatingus gėrimus.

Dėkojame programoje dalyvavusiam Vilniaus Santaros gimnazijos-progimnazijos mokinių pučiamųjų instrumentų orkestrui ir jo vadovui Linui Avižieniui.

Daugiau nuotraukų