DĖL VŽB VALDYBOS POSĖDŽIO

Gerbiamieji Vilniaus žydų bendruomenės valdybos nariai,

Informuojame Jus, kad š.m. kovo 23 d. buvo gautas Vilniaus žydų bendruomenės (toliau – VŽB) valdybos narių Aleksandr Arončik, Simon Ceitlino, Arkadij Goldin, Aleksandro Luko Jurevičiaus, Dovydo Koco, Margaritos Koževatovos, Simono Portnoj, Simon Gurevičiaus ir Rachmil Garber pasirašytas reikalavimas 2017 m. kovo 30 dieną sušaukti VŽB valdybos posėdį, kuriame būtų svarstomi klausimai dėl neeilinės VŽB konferencijos sušaukimo, dėl naujų narių priėmimo į VŽB ir dėl VŽB narių patvirtinimo.

Norėtumėme padėkoti aukščiau išvardintiems VŽB valdybos nariams už iniciatyvumą bei informuoti, kad šis reikalavimas, vadovaujantis Lietuvos Respublikos įstatymais ir VŽB įstatais, nėra teisiškai korektiškas.

Maloniai pranešame, kad VŽB valdybą yra planuojama kviesti 2017 m. balandžio 28 d. 18 val., todėl prašytume visų VŽB valdybos narių iš anksto šią datą pasižymėti savose darbotvarkėse.
Informacija apie rinkimus pateikiama oficialiame bendruomenės tinklapyje www.lzb.lt, tuo pačiu maloniai kviečiame kreiptis visais su rinkimais susijusiais klausimais.

Pagarbiai,

Faina Kukliansky

Vilniaus žydų bendruomenės pirmininkė