LIETUVOS ŽYDŲ STUDENTŲ SĄJUNGA KVIEČIA:

Į NEMOKAMĄ FILMO “DĖDĖ CHACKELIS” PERŽIŪRĄ

Registracija : atamuleviciutes@gmail.com

REGISTRACIJA BŪTINA: el .laiške parašykite savo telefono numerį, vardą bei pavardę. Taip pat vardą asmens, kurį norite atsivesti kartu. Filmas bus rodomas 18:00 val., lapkričio 18 d. (trečiadienį),  Žydų kultūros ir informacijos centre (Mėsinių g. 3A/5)

„Dėdė Chackelis“ – filmas apie Chackelį Lemcheną, vieną žymiausių Lietuvos kalbininkų, kurį Jonas Jablonskis laikė savo geriausiu mokiniu, šis faktas karo pradžioje jį gelbėjo nuo baltaraiščių. 

Daugiau informacijos apie filmą „Dėdė Chackelis“ rasite ČIA

PAAUKOTI DRABUŽIŲ, KNYGŲ, DAIKTŲ

Lietuvos žydų studentų sąjunga kartu su Lietuvos žydų bendruomenės Socialiniu centru kviečia prisijungti prie akcijos ir pasidalinti savo nebedėvimais, bet tvarkingais švariais drabužiais, knygomis, daiktais su Socialinio centro globotiniais. Praeitą savaitę jau sugužėjo pirmieji labdariai su drabužių maišais.Labai dėkojame jiems už tai, kad nelieka abejingi ir už jų ,,tzedaką”. Kviečiame prisijungti ir Jus. Norėdami paaukoti daiktelius, galite juos palikti dėžėse šalia budinčio arba susisiekti el.paštu amit.belaite@gmail.com

DALYVAUTI FOTOPROJEKTE

Jau visai neužilgo pradedame fotoprojektą, kurio metu pasakosime šiandien Lietuvoje gyvenančių žydų istorijas. Jei norėtum ir galėtum susitikti Tau patogiu metu, gauti profesionalią nuotrauką ir duoti trumpą interviu, parašyk el. laišką amit.belaite@gmail.com su prierašu FOTOPROJEKTAS bei savo kontaktiniais duomenimis.