Lietuvos žydų studentų sąjungos naujienos

Lietuvos žydų studentų sąjungos naujienos

Šį šeštadienį, Havdalos (Šabo pabaigos) proga,  Lietuvos žydų studentų sąjunga turėjo labai smagų ir įdomų susitikimą. Uždarėmę Šabą visi kartu sakydami maldą. Kadangi, buvo naujų veidų pažaidėme susipažinimo žaidimus.  Labai ačiū Markui Kocui, kuris su mumis pasidalino savo patirtimi ir papasakojo, kaip reikia išsikelti ir siekti išsikeltų tikslų, taipogi pasidalino žydų išmintimi apie šeimą ir žydiškas vertybes. Norime padėkoti, kad Markas pastebėjo, jog tai nebus ir nebuvo koučingo kursas, o jo asmeninės žinios ir patirtis, kuria jis pasidalino su mumis.
,Po visko turėjome progą pasivaišinti pačių gamintu izraelietišku maistu – falafeliais, humusu. O viename iš falafelių slėpėsi siurprizas ir dovana vienam iš dalyvavusių.
Norime LABAI padėkoti Aleksandrui Arončikui, už tai, kad tiki ką mes darome ir parėmė mūsų susitikimą. Taip pat sveikiname Aleksandrą sukūrus šeimą!  Taip pat ačiū visiems, kurie prisidėjo prie falafelių gaminimo.

Jei norite ir galite paremti studentų veiklą ar prie jos bet kokiu būdu prisidėti, parašykite el laišką:amit.belaite@gmail.com
Daugiau apie mus ir ką mes veikiame:
https://www.facebook.com/LithuanianUnionOfJewishStudents  (šis puslapis turi atvirą prieigą visiems norintiems sužinoti daugiau apie mūsų veiklą)https://www.facebook.com/groups/296000767119214/ (šis puslapis skirtas prisijungti tiems, kurie atitinka mūsų amžiaus grupę t.y. jaunimas nuo 18m.)
  • 2
  • aaa
  • aaaaa
  • aa